Är jag en författare nu?

Omslaget till min första bok En gravlaxvändares memoarer och andra berättelser, hågkomster och dikter
Omslaget till min första bok En gravlaxvändares memoarer och andra berättelser, hågkomster och dikter

För ett halvår sedan publicerade jag min första bok. Det är en samling korta berättelser, minnen och dikter, totalt 84 sidor och alltihop på svenska.

Och så igår upptäckte jag att min bok nu är registrerad i den nationella biblioteksdatabasen Libris. Där framgår till och med att det finns ett ex på Kungliga biblioteket och ett ex på Universitetsbiblioteket i Lund.

Men gör detta mig till en författare?
Inte nödvändigtvis. Om jag skulle sluta skriva efter att bara ha publicerat futtiga 84 sidor, så kommer det hela bara att bli ett kul projekt i min biografi. Men ni kan vara övertygade om att det kändes himla skönt att få bevis på att min bok nu går att hitta på två av Sveriges största bibliotek!

Librisposten
Librisposten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.