Om sajten

Jag började blogga i februari 2005, då jag bodde i Oman.
Då använde jag livejournal och bloggen fick helt enkelt heta tobioman.

Det föll sig naturligt att skriva på ryska, eftersom jag framför allt ville dela med mig av mina intryck till alla mina ryska vänner.

Sedan dess har jag hunnit bo och arbeta i Bulgarien, Oman (igen!), Azerbajdzjan, och nu Förenade Arabemiraten (och dessutom bo ett par kortare perioder i Moskva och Sverige).

2011 började jag publicera en del dikter på poeter.se, huvudsakligen på svenska. Flera vänner ville gärna se samma dikter på ryska och/eller engelska. Då bestämde jag mig för att skapa min egen, trespråkiga sajt.

Jag har importerat det mesta från min ryska blogg. Jag har översatt enstaka artiklar från den gamla sajten, så om du här tittar på engelskt eller svenskt material som är datumstämplat före mars 2011, så är det frågan om nyöversättningar.

Dock kvarstår faktum: Sajten innehåller en hel del material som bara finns på ryska. Du som inte kan ryska, kan få en hyfsad känsla för vad jag har skrivit om, genom att besöka sajten via google translate (Se sidan http://translate.google.se/translate_buttons så hittar du en översättningslänk du kan använda) Eftersom min sajt redan är flerspråkig, är det inte helt enkelt för mig att dessutom integrera ”google translate” direkt i sajten, men hoppas du får det att fungera ändå.

Så: Varmt välkommen. Registrera dig gärna och börja kommentera. Det är mycket roligare att skriva när man får återkoppling.

3 tankar kring ”Om sajten

  1. Ambitiös sajt! Kategorier och taggar är fantastiska hjälpmedel för att organisera sitt blogginnehåll.

  2. Tack för ditt uppmuntrande tillrop.
    Från den gamla bloggen har jag ärvt en brokig samling taggar, men för att ge lite struktur tänker jag åtminstone försöka hålla ordning på lite kategorier.

  3. Тоби ты УМНИЧКА!!!!!!!! Шикарный сайт!!!!! Так держать!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.