Gott nytt år, kära numerologer!

Om vi kommer överens om (vilket många datorer redan har gjort) att vi räknar första januari år 1900 som dag 1, och sedan helt enkelt fortsätter att räkna de följande dagarna, då är det idag dag nummer 40543. Och i morgon är det dag 40544. Det är väl inget speciellt med det?

Allting handlar om hur det hela presenteras! Varje år, den 31 december blir vi alla till fritidsnumerologer. Många länder stödjer denna rörelse genom att dessutom ge oss en ledig dag.

Så, låt oss ur ett numerologiskt perspektiv diskutera, vad som väntar oss idag (Och borta i Rysslands Fjärran Östern, Petropavlovsk-Kamchatskij har man kanske redan börjat fira?)

I samband med att vi för en vecka sedan började ett nytt varv runt solen, har det också blivit dags att förnya kalendern. 12-31 går över i 01-01. So what? Hmm. Men det är skäl gott som något! Och just denna gång går det inte heller av för hackor! I morgon är det inte bara 1-1, utan till och med 11-1-1! Det är en fantastisk chans att börja på ny kula, för att senare bekräfta det nya livet på den numerologiskt oslagbara dagen 11-11-11, som kommer senare i höst.

Så, Gott Nytt År önskar jag dig. Bestäm hur du vill att det nya året skall vara. Önska. Siffrornas magi hjälper till.

Då återstår bara en fråga: Vid vilken tidpunkt skall man då skåla och skjuta sina raketer? Om man skall utgå från yttre faktorer, så kan man ju använda den lokala tiden. För den som har kontakter runtom i världen går det att fira varje gång åtminstone någon plats på jorden går över i det nya året. Kom då ihåg att det finns platser, vars lokala tidsskillnad gentemot Greenwich-meridianen inte utgör ett helt antal timmar. Indien, t.ex: GMT +5:30. Ännu mer spännande: Nepal ligger 2 timmar och 45 minuter före Moskva!

Men man kan göra på ett helt annat sätt också. Som jag redan skrev i början: Allt handlar om hur man presenterar informationen. Räkna på ditt eget sätt. Då blir varje dag ”nummer ett” i resten av ditt liv. Lev denna dag som det anstår sig och som du själv vill. Just den dagen kommer aldrig tillbaka! Skapa ditt liv så, som bara DU förmår!

Gott Nytt Liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.